понедельник, 16 марта 2020 г.

Запрошуємо до навчання дітей віком від 8-ми років. Для реєстрації потрібно перейти за посиланням. 

Чекаємо саме на вас!

Електронна реєстрація

Долучайтесь до нашої групи у Faceboock
 Школа робототехніки "StartJunior"

Сучасний етап розвитку науки і техніки характеризується зростанням популярності робототехніки та розширенням сфери використання роботів. Підготовка сучасної молоді до конструювання, програмування та використання робототехнічних систем пов'язана з вимогами сьогодення, а саме з появою нових професій даної галузі. Таким чином, залучення учнівської молоді до навчання робототехніки є надзвичайно важливим для подальшого розвитку технологій в нашій державі.

Школа робототехніки працює за такими напрямками

ПРОГРАМУВАНЯЯ                                                    
керівник 
Якимов Юрій Володимирович         
                
Під час занять з програмування вихованці вивчають найпростіші алгоритми, вчаться планувати та реалізовувати проекти. Формують навички створення власних програмних подій. Навчаються основам програмування. 


КОМП'ЮТЕРНА ГРАФІКА ТА МАКЕТУВАННЯ
керівник
Гриценко Наталія Олександрівна

На заняттях з 3Д-графіки вихованці навчаються працювати в графічних редакторах. Вивчають растрову та векторну графіку. Навчаються робити розрахунки, креслення та навчаються втілювати свої проекти практично. Створюють власні моделі.
 Розвивають просторове мислення. 


АРДУІНО ЕЛЕКТРОНІКА
керівник
Кондратюк Віктор
Іванович

На заняттях з Arduino електроніки вихованці засвоюють початкові технологічні знання та навички, ознайомлюються зі світом технологій. Формують навички роботи з різноманітними матеріалами та інструментами, формують навички самостійного розроблення, виготовлення та налагодження приладів та пристроїв ; вміння застосовувати знання на практиці


Ми знаходимось за адресою Дніпропетровська область
м. Покров, вул. Л. Чайкіної 31
тел. 0994236756

ВАС ВІТАЄ "ШКОЛА РОБОТОТЕХНІКИ" Школа робототехніки - це осередок творчості та технічної фантазії. Місце де мистецтво переплітаєть...